Holland Park, W11

2022

Serene and her family asked us to be involved in the conversion of a small hotel in Holland Park back into 3 individual apartments. The process involved obtaining planning permission for change of use, extensions to the rear and the formation of a secluded roof top terrace.
The renovation was ‘back to brick’ and very involved. All 3 apartments were approached differently, however there is an element of Nordic style evident throughout. Extensive use of Terrazzo tiles, rich wood flooring and fitted joinery have created relaxed apartments of character and warmth.

To complete the project, we worked with award winning garden designer Charlotte Rowe and her team to create formal gardens to front and rear. We were also fortunate to engage Polbath Ltd. as an excellent main contractor and enjoyed working collaboratively on site together.

From start to finish a really enjoyable project and the results are fantastic.

 

Back to projects